SOMFY® MOTOROK ÉS VEZÉRLÉSEK

A Somfy motor-vezérlés-okosotthon rendszerek teljes lefedettséget biztosítanak az árnyékolók prémium szegmensében

Somfy®™ vezető az árnyékoló mozgató berendezések gyártásában.

Több mint 50 évnyi innováció első redőnymotortól egészen az okosotthonokig. Minőségük, teljesítményük és hosszú élettartamuk biztosítása érdekében rendszeresen szigorúan szabályozott teszteket és ellenőrzéseket végeznek.

Amikor a Somfy-t választja, garantáltan nyitott, biztonságos és bővíthető csatlakoztatott otthont kap, amely nagyobb szabadságot biztosít.

Somfy redony motor hatter

Somfy redőnymotorok

somfy oximo redonymotor

OXIMO io univerzális redőnymotor

 Intelligens otthonvezérlés.

Az io motorok kompatibilisek az io távirányítókkal és érzékelőkkel.Akadály érzékelése esetén automatikusan leállítja a motort,megvédve a redőnyt.Az io homecontrol® előnyei : biztonságos, visszajelzést küld a motor a feladat tényleges végrehajtásáról, az összes berendezést vezérelheti egy pontról. 

somfy oximo redonymotor

OXIMO WT vezetékes redőnymotor

Minden típusú redőnyhöz. Automatikusan igazítja a végállásokat, hogy mindig teljesen nyisson és tökéletesen zárjon a redőny. Akadály érzékelése esetén a redőny megáll.Fagyvédelemmel ellátott motor.A végállás beállításait bizonyos időközönként automatikusan
ellenőrzi a motor és ha kell, korrigálja a különbséget.RTS és io-homecontrol® verzióban is kapható 

somfy oximo redonymotor

OXIMO RTS rádiós redőnymotor

Beépített rádióvevővel rendelkező motor. Minden típusú redőnyhöz. Automatikusan igazítja a végállásokat, hogy mindig teljesen nyisson és tökéletesen zárjon a redőny. Akadály érzékelése esetén a redőny megáll.
Fagyvédelemmel ellátott motor.A végállás beállításait bizonyos időközönként automatikusan
ellenőrzi a motor és ha kell, korrigálja a különbséget.

somfy oximo redonymotor

ALTUS 50 RTS rádiós redőnymotor

Multifunkciós: redőnymotor, napellenzőmotor, rolómotor. Távirányítóval vezérelhető
Csoportos vezérlés lehetősége: a távirányító egy csatornájára több motor is rátanítható.
Egyetlen távirányítóról az összes redőny, vagy az egyes redőnyök is működtethetőek.
Köztes “my” pozíció: előre beállított kedvenc pozíció.RTS távirányítókkal és érzékelőkkel kompatibilis

somfy oximo redonymotor

OXIMO S AUTO RTS rádiós redőnymotor

A legrövidebb RTS motor redőnyökhöz. Oximo RTS : jó választás – Minden típusú redőnyhöz – Kompatibilis az Oximo egyéb tartózékaival és az LT motorok tartozékaival. Somfy „Drive Control” technológia – Automatikusan igazítja a végállásokat, hogy mindig teljesen nyisson és tökéletesen zárjon a redőny. Akadály érzékelése esetén a redőny megáll.Fagyvédelemmel ellátott motor.Kompatibilis minden RTS vezérléssel és érzékelővel

Somfy vezérlések

somfy redony taviranyito

TELIS 4 SOLIRIS RTS

távirányítók

4 +1 rádiós (RTS) árnyékoló egyéni mozgatásához, vagy 4+1 árnyékolócsoport vezérléséhez. Fényszabályozó bekapcsolása és kikapcsolása funkcióval. Automatikus üzemmód: az árnyékolók a fényérzékelő parancsa szerint működnek, kézi vezérlés (felülírás) lehetséges.
Kézi üzemmód: az árnyékolók csak kézi vezérléssel, azaz távirányítóval működnek.

somfy redony taviranyito

TELIS 4 RTS táirányító

4 +1 rádiós (RTS) árnyékoló egyéni mozgatásához, vagy 4+1 árnyékolócsoport vezérléséhez. A „my” gomb megnyomásával egy gombnyomásra előhívhatja az árnyékolón előre beállított kedvenc köztes pozíciót. Az ötcsatornás távirányító egyesével, vagy csoportosan is mozgatja az árnyékolókat. Így egy gombnyomásra leengedheti az összes redőnyét. Kiemelkedő minőségű termék, 5 év garanciával. 

somfy redony taviranyito

TELIS 6 CHRONIS RTS távirányító és időzítő

6 csatornás távirányító, amellyel a hét minden napjára hat különféle programot állíthatunk be. Az érzékelők beszerelésével a motoros árnyékolók automatikusan működnek, optimális komfortot nyútva az épületben tartózkodók számára. A programórával zónákra bonthatjuk a lakást, akár szobánként, vagy homlokzatonként is működtethetjük az árnyékolókat.  
somfy redony taviranyito

SMOOVE 1 RTS távirányítók

Egy érintés, amely életre kelti ottthonát. Elemmel működő vezetéknélküli fali kapcsoló rádiós motorok vezérléséhez. az érintőgombós vezérlés 3 kivitelben (ezüst, fehér, fekete) kapható.
8 keretből választhat (fehér,matt ezüst, ezüst, fekete, bambusz, sárga bambusz, cseresznye, dió).

somfy redony taviranyito

CHRONIS SMART RTS programóra

Falra helyezhető időzítő/programóra – Jelenlét-szimuláció – Energiatakarékos „alkonyat” funkció. Az automatizációnak köszönhetően a motoros árnyékolók automatikusan működnek az előre beállított értékek alapján (heti programozás) .A redőnyök akkor is lehúzódnak este, ha éppen nem tartózkodunk otthon.

somfy redony taviranyito

CENTRALIS UNO RTS távirányítok

Vezetékes redőnyét szeretné rádiósítani? A Centralis Uno RTS beépítésével vezetékes rendszerét utólag is rádiósíthatja a redőnymotor cseréje nélkül. Beépített RTS rádióvevő, ami lehetővé teszi a redőny központi vezérlését, illetve távirányítóval való működtetését

Somfy érzékelők

somfy erzekelo

THERMOSUNIS INDOOR WIREFREE RTS érzékelő

A beltéri RTS fényérzékelő használatával kényelmes és energiatakarékos otthona lehet. Bárhova elhelyezheti a tapadókorongnak/vagy talpacskának köszönhetően: ablakra, szekrényre tapad, vagy akár az asztalon is elhelyezheti. A fényérték küszöbe egyszerűen módosítható akár utólag is.

somfy erzekelo

SUNIS WIREFREE RTS érzékelő

Vezetéknélkülifényérzékelő.Automatikusan működteti a zsaluziát, redőnyt, napellenzőt és beltéri árnyékolókat. Hatékony árnyékolással energiát takaríthat meg.A fényérték küszöbe egyszerűen módosítható akár utólag is. A vezetéknélküli megoldásnak köszönhetően bárhova helyezheti, vagy áthelyezheti a homlokzaton.

somfy erzekelo

Sunis Indoor WF RTS érzékelő

Beltéri fényérzékelő a nagyobb kényelemért.A beltéri RTS fényérzékelő használatával kényelmes és energiatakarékos otthona lehet. Bárhova elhelyezheti a tapadókorongnak/vagy talpacskának köszönhetően: ablakra, szekrényre tapad, vagy akár az asztalon is elhelyezheti. A fényérték küszöbe egyszerűen módosítható akár utólag is.

Somfy intelligens otthon prémium megoldásokkal

Vezérelje otthonát ahogy Ön szeretné!

A Somfy kínálatában a mindennapi otthoni élet irányításához szükséges összes megoldás megtalálható.

A Somfy folyamatosan azon munkálkodik, hogy mindenki számára elérhető kényelmes és biztonságos otthonokat teremtsen.

kényelmes

Teljes körű intelligens otthon megoldás
megbízhatóan, egy kézből.A hagyományos falikapcsolók megmaradhatnak,
így az innovációra kevésbé fogékony családtagok számára a rendszer észrevétlen.

egyszerű

Egyszerű, modern, felhasználóbarát
kezelőfelület.A vezetéknélküli technológia révén
falbontás nélkül is telepíthető.

gazdaságos/megbízható

Kitűnő ár/érték arány, ingatlanérték
növelő befektetés, nincs havidíj
és rejtett költségek.Magyarországi gyártói jelenlét és szerviz,
2 év teljes körű garancia + kiterjesztett garancia.

ÁRAJÁNLATOT SZERETNE?

Kérjük, küldje el a nyílászárók méreteit, a redőny színét és a működtetés típusát(motoros vagy kézi) valamint a szúnyogháló igényét.