Kiváló minőségű ráépíthető tokos redőnyök széles választékban

Cégünk minden igényt kielégitő Umbroll gyártmányú ráépíthető tokos redőnyök széles választékát forgalmazza

umbroll-valtokep

Redőny jellemzők:

A redőnyök nemcsak a fényviszonyok beállítására használhatók, hanem az utcáról beszűrődő zajok mérséklésére is. Alkalmazásukkal csökkentheted az épület fűtési és hűtési energiafelhasználását. Gazdasági hasznuk mellett fontos kiemelni biztonsági funkciójukat. A redőnyök védik az épületek legsérülékenyebb pontjait, a nyílászárókat.

Redőny lamella:

Két típusa létezik a műanyag és az alumínium lamella. A műanyag lamellák magas minőségű extrudált PVC granulátumból készülnek. Az alumínium lamellák hengereltek, felületüket UV stabil lakréteg védi. Az alumínium lécek belseje hőszigetelő habbal tömített. A lamellák kiválasztásához, tekintsd meg személyesen a színmintáinkat!

Működtetés:

A redőnyök működtetése történhet gurtnival, zsinórral, tekerőkarral vagy motorral. Az árnyékolt épület energiafelhasználásának optimalizálása érdekében a motoros redőnyök automatizálhatók.

Biztonság:

A redőnyöket a betörés elleni még nagyobb védelem érdekében feltolás gátlóval vagy kulccsal zárható/reteszelhető zárólécekkel is elláthatjuk.

RÁÉPÍTHETŐ TOKOS REDŐNY TíPUSOK

 

Umbroll poly-Integroll raepitheto redony

POLY-INTEGROLL RÁÉPÍTHETŐ REDŐNY

Ráépíthető tokos műanyag redőny. A ráépíthető tokos redőnyök, a külső tokos redőnyöktől eltérően nem utólag, hanem a nyílászárókkal együtt kerülnek beszerelésre, szerelőnyílásuk a szoba irányába néz. Adapter profil segítségével minden nyílászáróhoz könnyen csatlakoztatható.
Umbroll Poly-Integroll Combi raepitheto redony

POLY-INTEGROLL COMBI RÁÉPÍTHETŐ REDŐNY

A Poly-Integroll ráépíthető tokos műanyag redőny dupla sínes változata. Redőnytokban integrált rolós szúnyoghálóval ellátott.
Helységenként legalább egy COMBI típus választása ajánlott a zavartalan szellőztetés érdekében.

 

Umbroll Alu-Integroll raepitheto redony

ALU-INTEGROLL RÁÉPÍTHETŐ REDŐNY

Ráépíthető tokos alumínium redőny. A ráépíthető tokos redőnyök, a külső tokos redőnyöktől eltérően nem utólag, hanem a nyílászárókkal együtt kerülnek beszerelésre, szerelőnyílásuk a szoba irányába néz. Adapter profil segítségével minden nyílászáróhoz könnyen csatlakoztatható.

 

Umbroll Alu-Integroll Combi raepitheto redony

ALU-INTEGROLL COMBI RÁÉPÍTHETŐ  REDŐNY

Az Alu-Integroll ráépíthető tokos alumínium redőny dupla sínes változata. Redőnytokban integrált rolós szúnyoghálóval ellátott. Helységenként legalább egy COMBI típus választása ajánlott a zavartalan szellőztetés érdekében.

 

ÁRAJÁNLATOT SZERETNE?

Kérjük, küldje el a nyílászárók méreteit, a redőny színét és a működtetés típusát(motoros vagy kézi) valamint a szúnyogháló igényét.