ROJAFLEX® MOTOROK ÉS VEZÉRLÉSEK

A Rojaflex motorok és vezérlések, igazi PRÉMIUM kategóriás termékek. Kimagasló minőség és megbizhatóság jellemzi őket, mindez versenyképes áron.

Rojaflex®™ a német Schönberger GmbH&Co.Kg által védett márka.

130 éves múltra visszatekintő tradicionális nagyvállalatként tapasztalt cégnek számít az árnyékolástechnikai szakmában. Legfontosabb célkítűzése: a minőség, technika, design és megbízhatóság.Termékeink, a legújabb technológia eszközeivel kerülnek gyártásra és elismert intézmények által (TÜV, VDE) certifikáltak.

Rojaflex csőmotorok

rojaflex kapcsolos redonymotor

Mechanikus végállású csőmotorok

Az ML- szériás csőmotorjaink, mechanikus végállású motorok. Alkalmasak: redőnyők, roletták, napellenzők, garázskapuk automatizálására. Fali kapcsolóval vezérelhetők. Átalakíthatja fali rádióvevő rákötésével rádiós motorrá, így már távirányítót is rendelhet hozzá. HA szeretné elkerülni a vezetékeléssel járó kellemetlenségeket válasszon külső rádióvevőt, ami a redőnytokba szerelhető.

rojaflex radios redonymotor

Mechanikus végállású rádiós csőmotorok

Az MLF– szériás csőmotorjaink, elektronikus végállású motorok beépített rádióvevővel. A beépített rádióvevőnek köszönhetően, Ön kényelmesen és azonnal, vezérelheti motorjait távirányítóval, elkerülve a vezetékeléssel járó kellemtlenségeket. Kompatibiles: minden ROJAFLEX kézitávirányítóval.

rojaflex kapcsolos redonymotor

Elektronikus végállású csőmotorok

Az ELI– szériás csőmotorjaink, elektronikus végállású motorok. Alkalmasak: redőnyők, roletták, napellenzők, garázskapuk automatizálására.
Minden motor rendelkezik extra érzékeny akadályérzékelővel illetve visszanyító funkcióval mindkét irányban. 

rojaflex radios redonymotor

Elektronikus végállású rádiós csőmotorok

Az ELFI– szériás csőmotorjaink, elektronikus végállású motorok beépített rádióvevővel.
Minden motor rendelkezik extra érzékeny lefagyás és blokkolás érzékelővel illetve visszanyító funkcióval mindkét irányban. Alkalmasak: redőnyők, roletták, napellenzők, garázskapuk automatizálására.

rojaflex napellenzo motor

Mechanikus végállású HK-s csőmotorok

Az M-HK szériás csőmotorjaink, mechanikus végállású motorok, kézi hajtókaros kiegészítéssel. Így áramszünet esetén is könnyedén tudja mozgatni árnyékolóját a kézi hajtókar (kurbli) segítségével. Alkalmasak, méretüktől és teljesítményüktől függően: redőnyők, napellenzők, garázskapuk automatizálására.

Kézi hajtókarok, kurblik:

Választékunkban a merev kurblikat, vagy akár a praktikusan hajlítható kurblikat is megtalálja, különböző hosszúságokban.

 

Rojaflex vezérlések

rojaflex kapcsolos redonymotor

ROJAFLEX Kézi távirányítók

Rojaflex kézi távirányítókkal kényelmesen vezérelhetőek a Rojaflex rádiós motorok. 1 – 5 – 15 valamint 5 és 15 csatornás időzítős, illetve 1 csatornás kulcstartós kivitelben. Kompatibilisek minden ROJAFLEX rádióvevővel és rádiós motorral.

rojaflex radios redonymotor

ROJAFLEX Fali rádióadók

Fali rádióadóinkat nem kell vezetékelni, így elkerülheti az ezzel járó kellemetlenségeket. Egyszeüen felcsavarozhatja a falra. A keretből kivehető a vezérlő panel egy mozdulattal, így akár távirányítóként is kényelmesen vezérelheti motorjait. 1 – 2 – 15 és 5 csatornás időzítős kivitelben.
Kompatibilisek minden ROJAFLEX rádióvevővel és ROJAFLEX rádiós motorral (ELIS – ELIM)
 

rojaflex vevoegyseg

ROJAFLEX rádióvevők

Rádióvevő rákötésével csőmotorját átalakíthatja rádiós motorrá. Vevőink között megtalálja a fali rádióvevőket, melyek nyomogombjai segítségével vezérelheti a motort és akár távirányítót is használhat mellé. Illetve megtalálhatja a tokba, vagy kötődobozba szerelhető külső rádióvevőket. Minden ROJAFLEX távirányítóval és fali rádióadóval kompatibilisek.

TELJES KÖRŰ INTELLIGENS OTTHON MEGOLDÁS VEZETÉKEZÉS NÉLKÜL

Egyaránt ideális meglévő és új építésű otthonok számára:

IContrALL OKOSOTTHON RENDSZER

Miért különleges az iContrALL rendszer?

Az IContrAll intelligens rendszere teljes összhangban működik az Umbroll árnyékoló és a Rojaflex motor rendszereivel.

kényelmes

Teljes körű intelligens otthon megoldás
megbízhatóan, egy kézből.A hagyományos falikapcsolók megmaradhatnak,
így az innovációra kevésbé fogékony családtagok számára a rendszer észrevétlen.

egyszerű

Egyszerű, modern, felhasználóbarát
kezelőfelület.A vezetéknélküli technológia révén
falbontás nélkül is telepíthető.

gazdaságos/megbízható

Kitűnő ár/érték arány, ingatlanérték
növelő befektetés, nincs havidíj
és rejtett költségek.Magyarországi gyártói jelenlét és szerviz,
2 év teljes körű garancia + kiterjesztett garancia.

ÁRAJÁNLATOT SZERETNE?

Kérjük, küldje el a nyílászárók méreteit, a redőny színét és a működtetés típusát(motoros vagy kézi) valamint a szúnyogháló igényét.