Kiváló minőségű alumínium redőnyök széles választékban

Cégünk minden igényt kielégitő Umbroll gyártmányú alumínium redőnyök széles választékát forgalmazza

umbroll-valtokep

Redőny jellemzők:

A redőnyök nemcsak a fényviszonyok beállítására használhatók, hanem az utcáról beszűrődő zajok mérséklésére is. Alkalmazásukkal csökkentheted az épület fűtési és hűtési energiafelhasználását. Gazdasági hasznuk mellett fontos kiemelni biztonsági funkciójukat. A redőnyök védik az épületek legsérülékenyebb pontjait, a nyílászárókat.

Redőny lamella:

 Az alumínium lamellák hengereltek, felületüket UV stabil lakréteg védi. Az alumínium lécek belseje hőszigetelő habbal tömített. A lamellák kiválasztásához, tekintsd meg személyesen a színmintáinkat!

Szerkezetszín:

A szerkezetek az egyes típusoknál megjelölt alapszínekben, vagy felár ellenében a RAL színskála bármely színében rendelhető. A külső tokos ALUROLL, ALUHID típusoknál és ezek COMBI változataiban, valamint a ráépíthető tokos redőnyök esetében felár ellenében faerezetes keretek is kaphatók. A színválasztékért tekintd meg színmintánkat!

Működtetés:

A redőnyök működtetése történhet gurtnival, zsinórral, tekerőkarral vagy motorral. Az árnyékolt épület energiafelhasználásának optimalizálása érdekében a motoros redőnyök automatizálhatók.

Biztonság:

A redőnyöket a betörés elleni még nagyobb védelem érdekében feltolás gátlóval vagy kulccsal zárható/reteszelhető zárólécekkel is elláthatjuk.

KÜLSŐ TOKOS ALUMÍNIUM REDŐNY TíPUSOK

 

Umbroll Aluroll aluminium redony

ALUROLL ALUMÍNIUM REDŐNY

A külső tokos alumínium redőnyök legnépszerűbb változata. Alul 45 fokban hajlított, horganyzott és festett lemeztokkal rendelkezik, amely alumínium oldalvégekkel záródik. Működése, a kefés lefutó síneknek és a porvédős csapágyazásnak köszönhetően, csendes.
Umbroll Aluroll Combi aluminium redony

ALUROLL COMBI ALUMÍNIUM REDŐNY

Az Aluroll külső tokos alumínium redőny dupla lefutó sínes változata. Redőnytokban integrált rolós szúnyoghálóval ellátott. Helységenként legalább egy COMBI típus választása ajánlott a zavartalan szellőztetés érdekében.

 

Umbroll Aluhid aluminium redony

ALUHID ALUMÍNIUM REDŐNY

Vakolható külső tokos alumínium redőny. Amennyiben az építkezés során kialakításra kerül a redőny helye, az ALUHID tokozata tökéletesen elrejthető a vakolatban. Működése, a kefés lefutó síneknek és a porvédős csapágyazásnak köszönhetően, csendes.

 

Umbroll Aluhid Combi aluminium redony

ALUHID COMBI ALUMÍNIUM REDŐNY

Az Aluhid vakolható külső tokos alumínium redőny dupla lefutó sínes változata. Redőnytokban integrált rolós szúnyoghálóval ellátott.
Helységenként legalább egy COMBI típus választása ajánlott a zavartalan szellőztetés érdekében

Umbroll Owal aluminium redony

OWAL ALUMÍNIUM REDŐNY

Külső tokos alumínium redőny. Divatos ovális formájú, extrudált alumínium tokkal és oldalvégekkel rendelkezik. Működése, a kefés lefutó síneknek és a porvédős csapágyazásnak köszönhetően, csendes.

 

Umbroll Owal Combi aluminium redony

OWAL COMBI ALUMÍNIUM REDŐNY

Az Owal külső tokos alumínium redőny dupla lefutó sínes változata. Redőnytokban integrált rolós szúnyoghálóval ellátott.
Helységenként legalább egy COMBI típus választása ajánlott a zavartalan szellőztetés érdekében.

 

ÁRAJÁNLATOT SZERETNE?

Kérjük, küldje el a nyílászárók méreteit, a redőny színét és a működtetés típusát(motoros vagy kézi) valamint a szúnyogháló igényét.